Zařízení & příslušenství
鱸魚野蔬溫沙拉
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)150 克
-
帶皮鱸魚片200 克
-
檸檬 切塊½ 顆
-
帶皮杏仁果 (烤過)20 克
-
水500 克
-
蛋2 顆
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
日式美乃滋50 克
-
鹽½ 茶匙
-
乾燥蒔蘿½ 茶匙
-
芝麻葉80 克
-
檸檬汁 依個人口味調整20 克
-
新鮮巴西利 切碎5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
34 g
Kalorie
1720 kJ /
415 kcal
Tuk
22.5 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新食感溫沙拉
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan