Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
- 200 克 帶皮鱸魚片
- ½ 顆 檸檬 ,切塊
- 20 克 帶皮杏仁果 (烤過)
- 500 克 水
- 2 顆 蛋
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 50 克 日式美乃滋
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 乾燥蒔蘿
- 80 克 芝麻葉
- 20 克 檸檬汁 ,依個人口味調整
- 5 克 新鮮巴西利 ,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1720 kJ / 415 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 6 g