Zařízení & příslušenství
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
8 portions
Suroviny
Pork and Vegetables
-
vegetable oil for greasing
-
fresh parsley leaves10 g
-
pork loin with skin1500 - 2000 g
-
coarse sea salt1 Tbsp
-
water600 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
potatoes peeled, cut in large pieces (5-6 cm)800 g
-
vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)400 g
Cider Sauce
-
unsalted butter diced20 g
-
water40 g
-
plain flour2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry cider280 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
46 g
Kalorie
1504 kJ /
359 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
5.8 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking On Point
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chinese Pork with Vegetables
1hod. 20min.
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min.
Cottage Pie
1hod. 10min.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26hod. 15min.
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3hod. 40min.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min.
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14hod. 50min.
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min.
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2hod. 10min.
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2hod.
Dauphinoise Potatoes
50min.
Pulled Pork Rolls
30min.