Kompatibilní verze
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Spam Fritters with Tomato Sauce
50min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Aussie Potato Salad
1h 30min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Ham Hock Potato Bake
35min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min