Kompatibilní verze
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9u.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Sous-vide Sausage Ragù
2h 25min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h