Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 200 g brown onions, cut in wedges
- 120 - 150 g carrots, sliced (1 cm)
- 50 - 70 g celery stalks, sliced (5 mm)
- 50 g white wine
- 800 g turkey leg meat, skinless, boneless, cut in pieces (4 cm)
- 1 ½ tsp Dijon mustard
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
nebo 1 ½ tsp chicken stock paste, homemade - 2 - 3 sprigs fresh thyme
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 750 g water
- 150 g bacon lardons
- 250 g fresh mushrooms, quartered
- 200 g cream
- 10 g cornflour
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp wholegrain mustard
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2404 kJ / 574 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 980 mg
Alternativní recepty
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min