
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Peperoni, gemischt rot und gelb, in Stücken (3 cm)
- 2 EL Olivenöl
- 700 g Rindsvoressen z. B. Schulter, in Würfeln (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 2 EL Mehl
- 2 EL Tomatenpüree
- 1 ½ EL Paprika edelsüss
- 200 g Rotwein
- 1 Dose gehackte Tomaten, aus der Dose (ca. 400 g)
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 8 Kartoffeln, festkochend mittelgross, mit der Schale (ca. 800 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 489 kcal / 2057 kJ
- Protein
- 45.4 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 48 g
Alternativní recepty
Poulet mit Kartoffelstock
1hod. 15min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1hod.
Spaghetti Bolognese
40min
Chili con carne
40min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3hod.
Rindsstroganoff
45min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1hod. 10min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1hod.
Rindsvoressen
1hod. 50min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min