Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Peperoni, gemischt, rot und gelb, in Stücken (3 cm)
- 2 EL Olivenöl
- 700 g Rindsvoressen, z. B. Schulter, in Würfeln (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 2 EL Mehl
- 2 EL Tomatenpüree
- 1 ½ EL Paprika edelsüss
- 200 g Rotwein
- 1 Dose gehackte Tomaten, aus der Dose (ca. 400 g)
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 8 Kartoffeln, festkochend, mittelgross, mit der Schale (ca. 800 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2057 kJ / 489 kcal
- Protein
- 45.4 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Spaghetti mit Landjäger-Bolognese
30 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Bolognese Sauce
3 Std. 15 Min
Rindsvoressen
1u. 50min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15 min
Chili con carne
40 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Klassische Lasagne
2u. 5min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 min
Rindsstroganoff
45 min