
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindsvoressen und Gemüse
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 1 EL Butter
- 600 g Rindsvoressen (Schulter), in Würfeln (3 cm)
- 1 ¾ TL Salz
- 100 g Rotwein
- 300 g Wasser
- 2 EL Mehl
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 250 g Stangensellerie geschält, in Stücken (1 cm)
- 150 g Kürbis (z.B. Butternut), geschält, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Pastinaken geschält, in Scheiben (5 mm)
- 1 Birne (ca. 160 g), mit Kerngehäuse, in Scheiben (1 cm)
Pasta
- 2000 g Wasser
- 1 EL Salz
- 300 g Pasta, trocken (z. B. Papardelle oder Tagliatelle)
- 1 EL Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 612 kcal / 2587 kJ
- Protein
- 45.6 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 79 g
Alternativní recepty
Älpler Magronen
45min
Poulet mit Kartoffelstock
1hod. 15min
Riz Casimir
45min
Ghackets mit Hörnli
30min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35min
Apfelwähe
1hod. 15min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1hod. 10min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1hod.
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Kartoffelstock nature
55min
Züri-Gschnätzlets
50min