Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 1300 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g esparguete
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 20 g aipo cortado em pedaços
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 300 g carne de porco picada
- 600 g carne de vaca picada
- 50 g vinho tinto
- 400 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de orégãos
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2264.8 kJ / 541.3 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 29.7 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 671.7 mg
Alternativní recepty
Frango de cebolada à angolana
30 Min
Guisado de frango – na massa
3h 5 min
Esparguete à carbonara
30 Min
Esparguete com frango
40 Min
Esparguete de frango assado com salteado de cogumelos
50 Min
Bacalhau à Brás
25 Min
Penne com carne picada
45 Min
Bolonhesa de carne
50 Min
Tiras de peru com molho cremoso
45 Min
Fusilli com carne guisada
50 Min
Almôndegas de frango com molho de tomate e esparguete
1 Std.
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min