Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 200 g vinho branco
-
2
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 2 cubos de caldo de galinha - 1 pato pequeno (até 1300 g), cortado em pedaços pequenos
- 100 g chouriço de carne
- 100 g bacon
- Água até perfazer 1000 g
- 350 g arroz agulha
- Salsa picada q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 5410.8 kJ / 1293.2 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 101.5 g
- Nasycený tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 463.7 mg
Alternativní recepty
Massa guisada com carne
45 Min
Coelho à diplomata
50 Min
Frango com cerveja
40 Min
Arroz de cabidela
50 Min
Arroz de marisco
45 Min
Arroz de tamboril
35 Min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 Min
Jardineira de carne
1h 5 min.
Empadão de carne
1 Std. 20 Min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Arroz de "pato" fingido com farinheira
1 Std. 40 Min
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min