
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (60 g circa), tolto dal frigorifero almeno 20 minuti prima
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cipolla bianca
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di pane di Altamura (tipo pugliese) intero
- 4 fette di pane abbrustolito
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 504.1 kcal / 2109 kJ
- Protein
- 11.8 g
- Tuk
- 40.9 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake al forno con fagiolini
2hod.
Mousse di prosciutto iberico
10min
Mini soufflé
1hod. 15min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11hod.
Crostata salata esotica
2hod.
Salsa bois boudran
10min
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2hod. 15min
Blinis con burrata e scampi
1hod.
Bomba di riso
55min
Bomboloni salati
3hod. 20min
Pollo katsu con curry e riso
1hod. 40min
Sgabei
3hod.