Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (60 g circa), tolto dal frigorifero almeno 20 minuti prima
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cipolla bianca
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di pane di Altamura (tipo pugliese) intero
- 4 fette di pane abbrustolito
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2109 kJ / 504.1 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 40.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45 Min
Deliziosi al cioccolato
1h 30 min
Gelato biscotto al mascarpone
4 Std.
Torta cioccolato, caramello e noci
1h 40 min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30 min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50 min
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10 Min
Coppa moresca
15 Min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55 Min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Uova alla greca
40 Min