Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo (60 g circa), tolto dal frigorifero almeno 20 minuti prima
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cipolla bianca
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 100 g di Emmental a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di pane di Altamura (tipo pugliese) intero
- 4 fette di pane abbrustolito
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2109 kJ / 504.1 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 40.9 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di formaggio all'aneto
10 Min
Gelatine di marshmallows
24h 45 min
Mini tortini alla pizzaiola
55 min
Galette des rois con frutta candita
18 Std.
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Burro al tonno
1 Std. 20 Min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Patate Dauphine
1 Std. 50 Min
Entrecote con risotto ai funghi
40 min
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 Std. 40 Min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20min