Pagnotta ripiena con crema ai formaggi

Pagnotta ripiena con crema ai formaggi

4.0 4 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 20min
8 porzioni

Suroviny

  • di olio di semi di girasole
    250 g
  • uovo (60 g circa), tolto dal frigorifero almeno 20 minuti prima
    1
  • di succo di limone
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di cipolla bianca
    30 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2 -3 cm)
    100 g
  • di Emmental a pezzi (2 -3 cm)
    100 g
  • di pane di Altamura (tipo pugliese) intero
    500 g
  • di pane abbrustolito
    4 fette

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 504.1 kcal / 2109 kJ
Protein 11.8 g
Tuk 40.9 g
Sacharidy 21.6 g
Vláknina 0.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...