Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 rametti di finocchietto selvatico, lavato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 350 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina integrale
- farina tipo 0 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7568.4 kJ / 1783.8 kcal
- Protein
- 56.3 g
- Sacharidy
- 72.7 g
- Tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 43.4 g
Alternativní recepty
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Pane senza lievito
19h
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 godz. 30 min
Pane contadino ai cereali
7h
Pane rustico
2 Std.
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Il pane di Altamura
4 Std.