Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di farina + q.b.
- 2 uova
- 50 - 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 15 g di scalogno
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di carne trita di manzo
- 50 g di salsiccia cruda
- ½ cucchiaino di semi di finocchi
- 1 uovo
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 50 g di bietole, le foglie cotte, ben strizzate, tritate (vedere varianti)
- 50 di cicoria cotta, ben strizzata, tritata (vedere varianti)
- 30 g di ricotta fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 100 g di burro
- 20 foglie di salvia fresche
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2887 kJ / 690 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 39.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Cannelloni di zucca
1h 50 min
Fagottini verdi al vapore
45 Min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1 Std. 35 Min
Canascione
3h 10min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
1 Std. 30 Min
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1 Std.