Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di farina + q.b.
- 2 uova
- 50 - 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 15 g di scalogno
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di carne trita di manzo
- 50 g di salsiccia cruda
- ½ cucchiaino di semi di finocchi
- 1 uovo
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 50 g di bietole, le foglie cotte, ben strizzate, tritate (vedere varianti)
- 50 di cicoria cotta, ben strizzata, tritata (vedere varianti)
- 30 g di ricotta fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 100 g di burro
- 20 foglie di salvia fresche
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2887 kJ / 690 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 39.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1h 10min
Sformatini di riso tricolore
1h 25min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1u. 45min
I tacconi allo sgagg
2u.
Fruit punch
10min
Spritz al melograno
10min
Burro ai funghi porcini
4h
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6h 15min
Cocktail di melagrana e scampi marinati (per 2 persone)
40min
Insalata fredda di riso Venere e tacchino
40min
Crostata Arlecchino
55min
Conchiglioni agli spinaci
1h 15min