Helles Landbrot

Helles Landbrot

4.2 64 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 51hod.
12 Scheiben

Suroviny

Vorteig
  • Wasser
    300 g
  • Weizenmehl Type 405
    250 g
  • frische Hefe
    15 g
Hauptteig
  • Öl zum Einfetten
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    400 g
  • Wasser und etwas mehr zum Garen und Bestreichen
    150 g
  • frische Hefe
    15 g
  • Meersalz fein
    15 g
  • Haferflocken, zart
    100 g
  • Wasser zum Garen im Backofen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 8 g
Kalorie 1076 kJ / 257 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 51 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...