Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Zucker
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eier
- 2 Eigelb
- 1 EL Rum
- 1 EL Rosenwasser
- 1 Prise Salz
- 50 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 30 g Kondensmilch
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Backpulver
- Öl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 236 kJ / 57 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Heidesand
1h 45 min
Spritzgebäck
1h
Königsberger Marzipan
8 Std. 30 Min
Baumkuchen mit Baileys-Zabaglione
2j 15 menit
Brauner Kuchen
7 godz. 40 min
Marzipanstollen
4h
Eierlikör-Eistorte mit Mandelboden
6 Std. 30 Min
Christstollen mit Marzipankern
2u. 25min
Eissplittertorte
4 Std. 15 Min
Marzipan-Butterkuchen
3 Std.
Butterkuchen mit Hefe
1sa 35 dk
Butterkuchen
1h 55min