
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre -
450
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 450 g di farina tipo 0 + q.b. - 150 g di farina di mais tipo fioretto + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 242 kcal / 1012 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Panini al latte
4hod. 50min
Pane alla birra
4hod. 55min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Pane barese
6hod. 15min
Pane al rosmarino e salvia
18hod.
Mantovanine
2hod. 45min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Il pane di Altamura
4hod.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Filone di sola semola
2hod. 50min