Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre -
450
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 450 g di farina tipo 0 + q.b. - 150 g di farina di mais tipo fioretto + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane di patate
3h
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4 Std.
Filone di sola semola
2h 50 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min