Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre -
450
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 450 g di farina tipo 0 + q.b. - 150 g di farina di mais tipo fioretto + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini al latte
4h 50min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Pane pugliese
29h 20min
Pane alla birra
4h 55 min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pane di patate
3 Std.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane barese
6h 15min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Il pane di Altamura
4 Std.