Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso Gruyère, en trozos (volitelně)
Pasta
- 75 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 200 g de harina
- ½ cdita de sal fina
- 35 g de agua
Relleno
- 200 g de cubos de tocino
- 4 huevos
- 50 g de leche
- 100 g de crema
- ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1 godz.
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1h 45min
Salsa bechamel
15 min
Pay de limón
3h 30min
Tarta de poro y jamón
50 min
Quiche lorraine
45min
Lasaña de ricotta, menta y calabacitas
2 godz.
Quiche de brócoli y salmón
1 godz.
Quiche Lorraine
1 Std. 20 Min
Quiche de cuatro quesos y durazno
1 Std. 10 Min
Salmón Wellington para 2
45min
Risotto con parmesano
30 min