Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso Gruyère, en trozos (volitelně)
Pasta
- 75 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 150 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de agua
Relleno
- 200 g de cubos de tocino
- 4 huevos
- 50 g de leche
-
100
g de crème fraîche
nebo 100 g de crema ácida - ¼ cucharadita de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa bechamel
15min
Tarta Tatin
1h 15 min
Quiche Lorraine
1h 20 min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1h 45min
Galletas con chispas de chocolate
50min
Lasaña de espinaca y queso
2 Std. 45 Min
Quiche lorraine
45min
Pasta fresca básica
25 min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Pasta sable
1h 50 min
Pasta quebrada
5 min