Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite de oliva, para engrasar
- 4 huevos medianos
- agua, la necesaria para sumergir
- 150 g de espárragos verdes, pelados de la mitad hacia abajo (máx. 14 cm de largo)
- 2 cda de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo, pelados y aplastados
- 1600 g de agua aprox., asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas
-
30
g de jugo de limón amarillo
nebo 30 g de vinagre blanco - sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 81 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min
Salmón teriyaki Al vacío
1 godz. 20 min
Huevos medios suaves (4 piezas)
20 min
Huevos benedictinos
1h
Huevos tibios
30 min
Huevos medios duros (2 piezas)
20 min
Salsa verde cruda
5min
Aderezo de albahaca y fresas
5min
Salsa holandesa rápida
10min
Huevos pochados
25 min
Huevos medios suaves (2 piezas)
20 min
Salsa holandesa TM6
15 Min