![Espárragos con huevos pochados Al vacío Espárragos con huevos pochados Al vacío](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f5b42349-409b-4e3d-8259-1c98ac9395dc/Derivates/8cfd4ff7-f73a-4414-833d-329a45150c26.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite de oliva, para engrasar
- 4 huevos medianos
- agua, la necesaria para sumergir
- 150 g de espárragos verdes, pelados de la mitad hacia abajo (máx. 14 cm de largo)
- 2 cda de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo, pelados y aplastados
- 1600 g de agua aprox., asegúrese que las bolsas estén completamente cubiertas
-
30
g de jugo de limón amarillo
nebo 30 g de vinagre blanco - sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 81 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huevos pochados
25 Min
Huevos medios duros (6 piezas)
20 dk
Huevos suaves (6 piezas)
20 dk
Echalots sofritos 250 g
Žádné hodnocení
Ensalada de hongos y alga wakame
45 Min
Huevos medios suaves (4 piezas)
20 dk
Salsa holandesa TM6
15 dk
Huevos duros
35 Min
Huevos benedictinos
1 Std.
Mantequilla clarificada
3h
Huevos tibios
30min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min