Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de jitomate
- 1200 g de agua
- 200 g de pimientos, desvenados y en trozos
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 cubos de caldo de pescado
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 500 g de mejillones
- 2 huevos
- 300 g de filetes de pescado
- 60 g de arroz
- 250 g de camarones, con cáscaras y cabezas
- 1 rama de cilantro, picado, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1172 kJ / 279 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas estofadas
9h
Crema de calabacita
25 min
Sopa de mariscos
40 min
Guiso marinero con papas
45 min
Crema de verduras
35 Min
Lentejas con chorizo
1h 30min
Relleno para pavo
1h 15min
Caldo de camarón
25 min
Paella mixta (Hestan Cue™)
40 min
El mejor pavo navideño
4 Std. 40 Min
Mejillones con salsa de jitomate
45 min
Caldo siete mares (Baja California) TM6
1h 10 min