Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de jitomate
- 1200 g de agua
- 200 g de pimientos, desvenados y en trozos
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 cubos de caldo de pescado
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 500 g de mejillones
- 2 huevos
- 300 g de filetes de pescado
- 60 g de arroz
- 250 g de camarones, con cáscaras y cabezas
- 1 rama de cilantro, picado, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1172 kJ / 279 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min.
Caldo de pescado
40min
Camarones en salsa de piña con arroz basmati TM6
1h 20min
Guiso marinero con papas
45min
Salsa boloñesa
35min
Sopa de mariscos
40min
Sopa de pescado
55min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Aguacates rellenos de jaiba
1h
Atún con salsa Vierge
50min
Camarones al ajillo
35min
Caldo de camarón
25min