Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de jitomate guaje, en cuartos
- 1000 g de mejillones frescos limpios y en sus conchas
- 115 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de chile de árbol seco en hojuelas
- 100 g de vino blanco
- 1 pizca de sal de grano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Crema de calabacita
25min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min
Calamares guisados
50min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1h 30min
Champiñones salteados al ajillo
25min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Almejas a la marinera
1h 10min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Champiñones al ajillo
15min
Cocción de arroz jazmín (350 g) TM6
35min
Caldo de camarón
25min
Tartar de salmón con aguacate y huevo
45 min