![Mejillones con salsa de jitomate Mejillones con salsa de jitomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B3705E8-704A-4D91-8810-2D8E8E6461CD/Derivates/f9c399a9-b2a5-4834-93b1-6a3bf2a4792b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de jitomate guaje, en cuartos
- 1000 g de mejillones frescos limpios y en sus conchas
- 115 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de chile de árbol seco en hojuelas
- 100 g de vino blanco
- 1 pizca de sal de grano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2 Std.
Bacalao al horno al estilo mediterráneo
1 Std. 30 Min
Almejas a la marinera
1h 10 min.
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45 dk
Sopa de mariscos
40 min
Sopa de hongos y epazote
35 min
Pulpo con crema de calabacitas
1sa 5 dk
Bacalao a la Vizcaina
1j 15 menit
Sopa de pescado
55 min
Pulpo en chile morita TM6
1 Std. 30 Min
Champiñones al ajillo
15 min
Lasaña boloñesa TM6
2sa 30 dk