Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 - 300 g de champiñón blanco fresco, en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocción de pasta
20 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Huevos duros (2 piezas)
20 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 min