Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 200 - 300 g de champiñón blanco fresco, en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 Min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 Min
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15 Min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Žádné hodnocení
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 Min
Col al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 Min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Champiñones salteados al ajillo
25 Min