Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau
- 250 g de fromage de chèvre frais
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de lait
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 10 g de cognac
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1628 kJ / 388.4 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broyé du Poitou
1 godz. 15 min
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Kouign-amann
2 godz. 15 min
Paille à la confiture
1 godz. 30 min
Baguette viennoise
4h 25min
Croustade aux pommes
50min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2h 35min
Pastis landais
2 godz. 30 min
Préfou au beurre aillé
3h
Œufs au lait
50min
Fouace
3h 15min
Semoule au lait d'amande
2 godz. 15 min