Kompatibilní verze
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 33.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
Alternativní recepty
Oysters Mignonette
5 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Cauliflower mash
25 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7hod. 10min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Silky sweet potato mash
25 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Scallops with pea purée
25 Min