![Pocket roast beef with seeded mustard sauce Pocket roast beef with seeded mustard sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11B75448-6476-417E-AA10-93DB1BEFEE94/Derivates/62982398-1405-4A58-A1B4-4C97480DD9A8.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pocket roast
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 60 g dry white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 400 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
Seeded mustard sauce
- 30 g butter, softened
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tbsp plain flour
- 2 tsp wholegrain mustard
- 70 g milk
Carrot, pumpkin and ginger purée
- 1 - 2 cm piece fresh ginger, peeled
- ½ orange, zest only, no white pith
- 50 g brown onion, cut into halves
- 150 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g carrot, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 80 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g fresh green beans, ends trimmed
- 20 g unsalted butter
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3355.7 kJ / 802 kcal
- Protein
- 67.7 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 40.4 g
- Nasycený tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1278 mg
Alternativní recepty
Layered chicken dinner
1sa 45 dk
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Beef Burgundy
1sa 45 dk
Beef goulash with dumplings
1sa 45 dk
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min