Ricotta and spinach ravioli (9 months+)

Ricotta and spinach ravioli (9 months+)

2.6 8 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
28 pieces

Suroviny

Pasta dough
  • plain flour
    200 g
  • sea salt (optional)
    ¼ tsp
  • eggs
    2
  • water
    2 tbsp
Spinach filling
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • fresh baby spinach
    120 g
  • water
    300 g
  • ricotta (see Tips)
    250 g
Tomato sauce
  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • canned tomatoes
    400 g
Ravioli
  • egg lightly beaten (see Tips)
    1
  • water to boil
  • sea salt (optional)
    2 tsp
  • extra virgin olive oil to drizzle
  • Parmesan cheese grated, to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 206.3 mg
Protein 3.2 g
Kalorie 292 kJ / 69.8 kcal
Tuk 3.2 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 7.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...