Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pico de gallo
- 500 g tomate s/ sementes cortado em pedaços
- 50 g cebola roxa
- 1 dente de alho
- ½ malagueta vermelha
- 15 g coentros, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 25 g sumo de lima (1 unid. aprox.)
Pasta de ricota
- 10 g manjericão
- 1 tira de casca de lima, só a parte verde
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g queijo ricota
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
Montagem
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 10 fatias de pão alentejano cortado finamente (350 g aprox.)
- 2 dentes de alho
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gressinos com dip picante de abacate
1j 30 menit
Pickles de cenoura espiralizada - TM6
Žádné hodnocení
Wraps de abacate, mozarela e pesto
10 min
Sanduíche de atum, tomate e pepino
30 min
Zabaione
15min
Brownies de cheesecake e framboesa
50 menit
Kaiserschmarrn (panquecas de passas)
35 Min
Zabaione
15min
Bolo de queijo com framboesas e pó proteico
3h 30min
Gnocchi recheados
1j 20 menit
Spritz
5 min
Bruschetta
35 Min