Kompatibilní verze
Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prefermento
- 80 g de harina de fuerza
- 80 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
Pan
- 170 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa y para el banetton)
- ½ cucharadita de sal
- 110 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
- aceite (para untarse las manos y para el bol)
Tomate para untar
- 250 g de tomate maduro en cuartos
- 1 diente de ajo negro (volitelně)
- ½ cucharadita de sal
- 40 g de aceite de oliva
Montaje
- 100 g de jamón ibérico en lonchas finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1043 kJ / 249 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 583.3 mg
Alternativní recepty
Pan de nueces
3h 45min
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1 Std.
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Roscón de Reyes
4 godz.
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Bambas Boston cream
2 godz.
Pan básico
3h 45min
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Mejillones con patatas fritas (Moules frites)
30 Min
Hogaza rústica con centeno
16 godz.
Bretzel
1h 15min