
Kompatibilní verze
Pan de hogaza con tomate, jamón y aceite de oliva
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prefermento
- 80 g de harina de fuerza
- 80 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
Pan
- 170 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa y para el banetton)
- ½ cucharadita de sal
- 110 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
- aceite (para untarse las manos y para el bol)
Tomate para untar
- 250 g de tomate maduro en cuartos
- 1 diente de ajo negro (volitelně)
- ½ cucharadita de sal
- 40 g de aceite de oliva
Montaje
- 100 g de jamón ibérico en lonchas finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 249 kcal / 1043 kJ
- Protein
- 8.8 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 583.3 mg
Alternativní recepty
Huevos de color azul claro
1hod.
Baguette
3hod. 45min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1hod.
Pan de aceitunas con masa madre
17hod. 45min
Pan de barra
29hod.
Barras de trigo y espelta con masa madre
21hod.
Panecillos con semillas de amapola
2hod. 40min
Pan para hamburguesa
3hod. 20min
Panecillos de aceite
1hod. 25min
Hogaza rústica con centeno
16hod.
Bollitos de aceite
40min
Pan básico
3hod. 45min