
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La chapelure de speculoos
-
50
g de biscuits speculoos
nebo 50 g de biscuits secs
La sauce au chocolat
- 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 30 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La crème caramel
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 8 confiseries au caramel, type Carambar
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 497 kcal / 2067 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines coco, chocolat et speculoos
1hod. 30min
Verrine fraise-chocolat blanc
1hod. 45min
Verrine à la pomme
30min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3hod. 50min
Crème à la pâte de speculoos
2hod. 40min
Mousse vanille-pomme
7hod.
Délice au Carambar
2hod. 30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3hod. 20min
Crémeux de Carambar
2hod. 30min
Pannacotta aux 3 chocolats
2hod. 30min
Délice pomme-speculoos
12hod.
Entremets façon tiramisu
5hod.