Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La chapelure de speculoos
-
50
g de biscuits speculoos
nebo 50 g de biscuits secs
La sauce au chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 30 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La crème caramel
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 8 confiseries au caramel, type Carambar
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2067 kJ / 497 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au citron destructurée
20 min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Délice au Carambar
2h 30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3sa 20 dk
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Mousse vanille-pomme
7ωρ.
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min
Verrine à la pomme
30 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Entremets façon tiramisu
5h
Délice pomme-speculoos
12h