Kompatibilní verze
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La banquise
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 100 g de mascarpone
Le coulis de framboise (facultatif)
- 125 g de framboises fraîches
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g d'eau
Le crumble de speculoos
- 75 g de farine de blé
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de cassonade
- 50 g de biscuits speculoos
Le manteau tout chocolat
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de mascarpone
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 531 kJ / 2223 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines choco-caramel-speculoos
3u. 40min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Fraîcheur de nectarine
25min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Entremets fraise façon mille-feuille
5hod.
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Mousse framboise-noix de coco
2hod. 15min
Verrines aux fraises de saison
1h 30min
Verrine à la pomme
30min