Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta au chocolat blanc
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 60 g de lait
- 25 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
La pannacotta au chocolat au lait
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 60 g de lait
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le coulis au chocolat noir
- 100 g de lait
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 2 c. à café de copeaux de chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2654.5 kJ / 639 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 47.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Pièges aux speculoos
3u. 15min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 godz. 20 min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Délice au Carambar
2h 30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Crémeux de Carambar
2h 30min
Mousse vanille-pomme
7h
Tarte façon "crème brûlée"
4h
Minicheesecakes au chocolat blanc
4u. 45min
Entremets façon tiramisu
5h
Délice pomme-speculoos
12 godz.