
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta au chocolat blanc
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 60 g de lait
- 25 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
La pannacotta au chocolat au lait
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 60 g de lait
- 50 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le coulis au chocolat noir
- 100 g de lait
- 50 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 2 c. à café de copeaux de chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 639 kcal / 2654.5 kJ
- Protein
- 11.5 g
- Tuk
- 47.5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse au caramel salé
4hod. 30min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1hod. 30min
Entremets aux deux chocolats
35min
Verrine fraise-chocolat blanc
1hod. 45min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3hod. 50min
Pannacottas after eight
5hod. 35min
Verrines choco-caramel-speculoos
3hod. 40min
Mousse vanille-pomme
7hod.
Délice au Carambar
2hod. 30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3hod. 20min
Crémeux de Carambar
2hod. 30min
Tarte au citron destructurée
20min