Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pannacotta au chocolat blanc
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 60 g de lait
- 25 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
La pannacotta au chocolat au lait
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 60 g de lait
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le coulis au chocolat noir
- 100 g de lait
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 2 c. à café de copeaux de chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2654.5 kJ / 639 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 47.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Tarte au citron destructurée
20min
Bouchées aux trois chocolats
2 Std. 30 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Pannacottas after eight
5h 35min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min
Mousse vanille-pomme
7h
Mousse de kiwi
2 godz. 15 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min