Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 30 g de sucre roux
- 175 g de farine de blé
- 125 g de beurre doux
Le caramel
- 380 g de lait concentré sucré
- 50 g de beurre doux
- 50 g de sucre roux
Le glaçage chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte chocolat caramel
2 godz. 15 min
Macarons chocolat-caramel
2h 30 min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Ganache au chocolat
20 Min
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1 godz. 15 min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1h 45 min
Macarons au chocolat
24h
Tarte cookie au chocolat
5h 10min
Trianon
3h
Brookie
1 Std.
Brownie
45 Min
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.