Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 30 g de sucre roux
- 175 g de farine de blé
- 125 g de beurre doux
Le caramel
- 380 g de lait concentré sucré
- 50 g de beurre doux
- 50 g de sucre roux
Le glaçage chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15h
Napolitain
73h 40min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55 min
Le drômois
12h 45min
Pièges aux speculoos
3 godz. 15 min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Brookie
1h
Trianon
3h
Délice pomme-speculoos
12h