Kompatibilní verze
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vollkornbrötchen
- 50 g Walnüsse, enthülst
- 350 g Wasser
-
20
g frische Hefe, zerkrümelt
nebo 1 Päckchen Trockenhefe - 1 Prise Zucker
- 500 g Vollkornmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 1 TL Salz
Dip
- 150 g Quark
- 50 g Avocado, in Stücken
- 20 g Honig
- 30 g Senf
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
Fertigstellung
- 150 g Karotte, in Stifte geschnitten (5 cm)
- 150 g Gurken, in Stifte geschnitten (5 cm)
- 150 g Peperoni, rot, in Stifte geschnitten (5 cm)
- 150 g Peperoni, gelb, in Stifte geschnitten (5 cm)
- 150 g Stangensellerie, in Stifte geschnitten (5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1889.9 kJ / 451.7 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 64.9 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 16.8 g
- Sodík
- 423.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Gemüsewähe
1h
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Flammkuchen
40 min
Varoma-Brötli
2 godz. 15 min
Früchte-Nussbrötli
3h 5min
Schweizer Linzertorte
1h 30min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 min
UrDinkel Brot
11 godz.
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
6-Strang-Butterzopf
2 Std. 35 Min