![Appenzeller Biberli Appenzeller Biberli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fbfb378b-4767-41e5-97f1-a5337a4cc852/Derivates/7a7ed92d-62f3-4c31-a4d6-d5363e4cffeb.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 1 EL Rosenwasser
- 120 g Honig
- 80 g Zucker
- 2 EL Rapsöl
- 40 g Milch
- 250 g Ruchmehl, und etwas mehr zum Auswallen
- ½ TL Backpulver
- 1 TL Zimt, gemahlen
- ½ TL Nelken, gemahlen
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 1 Eigelb
Füllung
- 200 g Mandeln, ohne Haut
- 40 g Zucker
- 1 EL Rosenwasser
- 1 Eiweiss
- 40 g Honig
Fertigstellung
- 3 EL Milch, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40min
Anken (Butter)
40 Min
Bündner Maluns
45 Min
Zigerkrapfen
1 Std. 45 Min
Linzer Torte
1 Std.
1.- August-Weggen
1 godz. 10 min
Nidletäfeli
2 Std.
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1h 35 phút
Birewegge
28u.
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2 Std. 30 Min
Schoggi-Crème
3 Std. 15 Min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 Min