Zařízení & příslušenství
Appenzeller Biberli
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 20min.
10 Stücke
Suroviny
Teig
-
Rosenwasser1 EL
-
Honig120 g
-
Zucker80 g
-
Rapsöl2 EL
-
Milch40 g
-
Ruchmehl und etwas mehr zum Auswallen250 g
-
Backpulver½ TL
-
Zimt gemahlen1 TL
-
Nelken, gemahlen½ TL
-
Muskatnuss, gemahlen1 Msp.
-
Kardamom, gemahlen1 Msp.
-
Eigelb1
Füllung
-
Mandeln, ohne Haut200 g
-
Zucker40 g
-
Rosenwasser1 EL
-
Eiweiss1
-
Honig40 g
Fertigstellung
-
Milch zum Bestreichen3 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
8 g
Kalorie
1406 kJ /
336 kcal
Tuk
14 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
En Guete, Schwiiz!
95 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Vermicelles
3hod. 15min.
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1hod. 15min.
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min.
Linzer Torte
1hod.
Florentiner
2hod.
Amarettini
1hod. 30min.
Salami-Käse-Wähe
2hod. 10min.
Chräbeli
24hod.
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40min.
Basler Brunsli
8hod. 40min.
Nuss-Stängeli
1hod. 50min.
Mailänderli
3hod.