Sos paprykowy à la Ajvar
TM6 TM5

Sos paprykowy à la Ajvar

4.8 (534 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 100 - 150 g cukru
  • 70 g oleju
  • ½ łyżeczki chili, mielonego
  • 2 łyżeczki soli
  • 1 liść laurowy, suszony
  • 3 ząbki czosnku
  • 50 - 70 g białego octu winnego
  • 50 g koncentratu pomidorowego

Nutriční hodnoty
na 1 słoik
Kalorie
6706.4 kJ / 1601.8 kcal
Protein
17 g
Sacharidy
234.2 g
Tuk
76 g
Nasycený tuk
6.3 g
Vláknina
22 g
Sodík
3934 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty