Sos paprykowy à la Ajvar

Sos paprykowy à la Ajvar

4.8 642 rating
Příprava 40min.
Celkový 55min.
1 słoik

Suroviny

  • 1000 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 100 - 150 g cukru
  • 70 g oleju
  • ½ łyżeczki chili, mielonego
  • 2 łyżeczki soli
  • 1 liść laurowy, suszony
  • 3 ząbki czosnku
  • 50 - 70 g białego octu winnego
  • 50 g koncentratu pomidorowego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 słoik

Sodík 3934 mg
Protein 17 g
Kalorie 6706.4 kJ / 1601.8 kcal
Tuk 76 g
Vláknina 22 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 234.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...