Marmolada porzeczkowo-jabłkowa

Marmolada porzeczkowo-jabłkowa

4.9 311 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 słoiki

Suroviny

  • 500 g czerwonych porzeczek, świeżych
  • 200 g jabłek, kwaśnych obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 350 g cukru żelującego 2:1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 słoik

Protein 2 g
Kalorie 4352 kJ / 1038 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 7.2 g
Sacharidy 247 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...