
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g czerwonych porzeczek, świeżych
- 200 g jabłek, kwaśnych obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 350 g cukru żelującego 2:1
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1038 kcal / 4352 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 247 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dżem z czarnej porzeczki
35min
Powidła śliwkowe
2hod.
Dżem mirabelkowy z wanilią
35min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25min
Dżem malinowy
40min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40min
Powidła wiśniowe
1hod. 55min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1hod. 25min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1hod. 30min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1hod. 30min
Konfitura jagodowa z anyżem
1hod. 10min