Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bolo
- 6 claras de ovo
- 130 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 130 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 40 g açúcar em pó
- 1 c. chá de açúcar baunilhado
- 1 pitada de sal
- 6 gemas de ovo
- 130 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de fermento p/ bolos
Recheio
- 200 g doce de alperce
- 1 c. sopa de rum
Cobertura
- 180 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 10 g leite
- Chantilly q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1520 kJ / 364 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Botões doces
2 Std. 45 Min
Mousse de limão light
2h 30min
Tarte de Natal
35 Min
Cornos de gazela
1h 30min
Bomba de chocolate branco e framboesas
3h 45min
Crepes soufflé
1h 10min
Creme de pasteleiro
15min
Bolo de limão e amêndoa
50 Min
Bolos folhados
13 Std.
Cheesecake de morango no forno
4h
Bolo gelado
8h 30min
Bolo de chocolate e banana com coulis de morango
1 Std. 20 Min