
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
450
g champagne
nebo 450 g espumante - 8 folhas de gelatina neutra
- 300 g água
- 200 g açúcar
- 4 vagens de cardamomo abertas
- 200 g frutos vermelhos frescos
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 129 kcal / 540 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 21 g
Alternativní recepty
Gelatinas de leite
7hod. 30min
Pêssegos com molho de framboesa e gelado de baunilha
Žádné hodnocení
Espumante com sorvete de laranja
8hod.
Batido de framboesa e merengue
15min
Refresco de outono
35min
Arroz de atum com coentros
40min
Bimbostar
5min
Batido de Chocolate para uma pele brilhante
10min
Sangria de pepino
30min
Bolo Alasca
8hod.
Merengues de chocolate com molho de frutos vermelhos
3hod.
Crepes de cacau e ovos-moles
9hod. 15min