Gelatina de champanhe e frutos vermelhos

Gelatina de champanhe e frutos vermelhos

5.0 4 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 6hod. 20min.
10 doses

Suroviny

  • champagne
    450 g
    450 g espumante
  • folhas de gelatina neutra
    8
  • água
    300 g
  • açúcar
    200 g
  • cardamomo abertas
    4 vagens de
  • frutos vermelhos frescos
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 doses

Protein 1 g
Kalorie 540 kJ / 129 kcal
Tuk 0 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...