Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 210 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 270 g farinha tipo 65
- 70 g sêmola de trigo
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo mozarela
- 40 g azeite
- 100 g cebola
- 150 g polpa de tomate
- 1 c. chá de orégãos
- 100 g espinafres descongelados bem espremidos
- 100 g milho cozido escorrido
- 100 g cogumelos frescos laminados
- 50 g azeitonas verdes s/ caroço cortadas às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 4 ovos de codorniz
- Água q.b. p/ pincelar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 2381.1 kJ / 569.1 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 76.7 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 1628.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzone de cogumelos e mozarela
1h 40min
Pão de alho e ervas
1h 40min
Bolachas para o pai
40min
Pão recheado com queijo mozarela
45 Min
Piza bolonhesa fechada
1h 15min
Pão de piza
1h
Calzone de legumes
1h
Menu: Calzone de espinafres, ricota e tomate e Fondue de chocolate com espetadas de fruta
1 Std. 30 Min
Rolos de queijo e bacon
1 Std. 20 Min
Piza 4 estações
1h
Folhados de carne
1h 10min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min