Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Mandeln
- 100 g Butter, in Stücken
- 150 g Haferkekse
- 90 g Zucker
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Mascarpone
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine), 30 g
- 2 Gläser Heidelbeeren (à 600 g)
- 30 g Zitronensaft
- 2 Pck. Tortenguss, rot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1747 kJ / 418 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Schokoladenkuchen mit Frischkäse-Karamell-Topping
2sa 30 dk
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3hod.
American Cheesecake mit Heidelbeersauce
9h 30min
Rhabarber-Marzipan-Torte
5h
Kiba-Crunch-Kuchen
5 Std. 35 Min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Himbeer-Quark-Streusel
7h 20min
Apfel-Schmand-Torte
2sa
Aprikosen-Mandel-Torte
3hod.
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7 Std.
Mandeltårta - schwedische Mandeltorte
8h 15min
Blaubeerkuchen
3 Std. 30 Min