Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Stücken
- 80 g Gouda, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 50 g Basilikum-Pesto
- 2 - 3 Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1998 kJ / 477 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Pizza Margherita
1 Std. 35 Min
Pizza Margherita
1h 45 min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Tomatenfladen mit Oliven
2 godz. 15 min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1h 40min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 godz. 10 min
Pizza Frescolina
1h 40min
Flammkuchen, klassisch
1 godz.
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
Gemüse-Pizza mit Spiegelei
1 Std. 35 Min
Bauernpizza
1h 40min