
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strudelteig
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 95 g Wasser lauwarm
- 1 TL Essig (5 g)
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
Füllung
- 100 g Porree in Stücken
- 100 g Möhren in Stücken
- 10 g Öl
- 70 g Sonnenblumenkerne
- 200 g Kräuterfrischkäse
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
Kondensmilch zum Bestreichen
nebo Sahne zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 183 kcal / 768 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Schupfnudeln mit Sauerkraut
1hod.
Nasi goreng
50min
Erdäpfelschlutzer mit Spinat und Bergkäse
1hod. 15min
Kartoffelschmarrn
45min
Schwäbische Käseknöpfle-Suppe
40min
Bohnen-Strudel
1hod. 10min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1hod.
Gefüllte Zwiebeln mit Schinken und Kartoffeln
1hod.
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1hod.
Käsekartoffeln vom Backblech
1hod. 20min
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1hod. 20min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min