Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 70 g Wasser, kalt, evtl. mit Eiswürfeln kühlen
- ½ TL Salz
Belag
- 4 Knoblauchzehen
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 2 EL Rosmarinnadeln
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 150 g Schmand
- 2 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Kartoffel-Yufka-Rollen
2h
Venezianischer Zwiebelkuchen
1h 10 min
Tomatenfladen mit Oliven
2j 15 menit
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Porreewähe
1h 15 min
Spinat-Pistazien-Flans
35 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10 min
Veggie-Rolls
45 min
Weiße Pizza mit Rucola
1sa 35 dk
Saftige Thunfischmuffins
50 min