Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 70 g Wasser, kalt, evtl. mit Eiswürfeln kühlen
- ½ TL Salz
Belag
- 4 Knoblauchzehen
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 2 EL Rosmarinnadeln
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 150 g Schmand
- 2 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1 godz. 30 min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 Min
Herzhaftes Filo-Käse-Gebäck
50min
Erbsenquiche
1 Std.
Fougasse mit Käse
2h 35min
Pikanter Brotkuchen mit Salbei
45 Min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 Std.
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10 min
Weiße Pizza mit Rucola
1 godz. 35 min
Knoblauchkartoffeln mit Kümmel
1 Std.
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2 godz. 20 min