Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Mehl
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 70 g Wasser, kalt, evtl. mit Eiswürfeln kühlen
- ½ TL Salz
Belag
- 4 Knoblauchzehen
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 2 EL Rosmarinnadeln
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 150 g Schmand
- 2 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Erbsenquiche
1h
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2hod. 15min
Brotfrikadellen
25min
Käsetaschen
45 Min
Pikanter Brotkuchen mit Salbei
45 Min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40min
Kartoffelmuffins mit Pilzsauce
2hod. 15min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Pikante Erdäpfelbuchteln
1h 50min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min