Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'eau
- 100 g de fonio
- 15 feuilles de menthe fraîche
- 10 feuilles de basilic frais
- ½ bouquet de persil frais
- 70 g d'oignons nouveaux
- 200 g de concombre, évidé et coupé en morceaux
- 200 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel, et 3 pincées pour le fonio, à ajuster en fonction des goûts
- 2 - 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de jus de citron
- 30 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 385.3 kJ / 92.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de boulgour aux pois chiches
2h 45min
Salade de quinoa aux moules
30min
Gaspacho aux tomates et yaourt
13h 15min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30min
Salade de haricots blancs, tomates et menthe
30min
Salade de boulgour, fèves et radis
1h
Gratin d'aubergines à l'italienne
1h 20min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4h 15min
Pommes de terre farcies au pesto
45 Min
Couscous de boulgour aux six légumes
50 Min
Soupe corse
13h 15min
Lentilles corail à la provençale
30min