Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 170 g de farine de blé, type 55
- ½ c. à café de sel
- 10 g d'huile d'olive
Le jour même
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de feuilles de blette, nettoyées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 boule de mozzarella, coupée en lamelles
-
100
g de pecorino
nebo 100 g de parmesan - le zeste d'un citron jaune, râpé finement
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 453.3 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Quiche verdurette à la ricotta
3sa 10 dk
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1h
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte aux blettes
13h
Fatayers aux épinards
1 godz. 40 min
Pizza maraîchère au brebis
2u. 5min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 godz. 50 min
Tomates farcies à la kasha, à la feta et au basilic
55 Min
Pizza aux légumes
1h 30min
Salade chaude de pommes de terre
40min