Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 170 g de farine de blé, type 55
- ½ c. à café de sel
- 10 g d'huile d'olive
Le jour même
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de feuilles de blette, nettoyées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 boule de mozzarella, coupée en lamelles
-
100
g de pecorino
nebo 100 g de parmesan - le zeste d'un citron jaune, râpé finement
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 453.3 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Quiche verdurette à la ricotta
3h 10min
Tourte aux blettes
13h
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2h
Pizza à la marinara
1 godz. 35 min
Fatayers aux épinards
1h 40min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Pesto persil-amande
10min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 Std. 15 Min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min