Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 170 g de farine de blé, type 55
- ½ c. à café de sel
- 10 g d'huile d'olive
Le jour même
- farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de feuilles de blette, nettoyées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 boule de mozzarella, coupée en lamelles
-
100
g de pecorino
nebo 100 g de parmesan - le zeste d'un citron jaune, râpé finement
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1900 kJ / 453.3 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13 Std.
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1h
Focaccia aux pois chiches
3hod.
Tatin aux navets
1 godz. 10 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1 godz. 10 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Cannelloni aux blettes
1h 5min