Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g d'eau
- 15 de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 500 g d'eau
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 100 g d'haricots verts extra-fins, éboutés
- 200 g de fèves fraîches, écossées
- 2 c. à soupe bombées de ricotta
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2042 kJ / 486 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne primavera au pesto d'herbes
55min
Cheesecake au fromage de brebis et aux figues
25hod. 50min
Pizza maraîchère au brebis
2h 5min
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4h 30min
Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange
1 Std. 30 Min
Tartelettes aux poires caramélisées
2h 15min
Pizza aux figues
2h 15min
Riz au maquereau et à l'orange
35min
Gratin de chou-fleur au kasha
1h 5min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1 Std. 20 Min
Yaourts au miel et aux noix
18 Std. 45 Min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1 Std. 45 Min