Zařízení & příslušenství
法式檸檬塔
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
3 個
Suroviny
檸檬奶油餡
-
檸檬汁100 克
-
冰糖粉100 克
-
蛋 (約3顆)150 克
-
香草精½ 茶匙
-
奶油 切塊,置於室溫軟化150 克
塔皮
-
奶油 切塊(冷藏)140 克
-
冰糖粉50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
香草精½ 茶匙
-
杏仁粉30 克
-
高筋麵粉120 克
-
低筋麵粉120 克
-
蛋 (約55克)1 顆
杏仁奶油餡&白巧克力餡
-
奶油 切塊,置於室溫軟化40 克
-
冰糖粉35 克
-
蛋35 克
-
杏仁粉35 克
-
玉米粉5 克
-
白巧克力 剝小塊100 克
-
檸檬皮屑 少許
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
377.3 mg
Protein
24.3 g
Kalorie
7401.5 kJ /
1770.7 kcal
Tuk
118.7 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
530.7 g
Sacharidy
159 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚私房菜-呂昇達
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan