Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
檸檬奶油餡
- 100 克 檸檬汁
- 100 克 冰糖粉
- 150 克 蛋 (約3顆)
- ½ 茶匙 香草精
- 150 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
塔皮
- 140 克 奶油 ,切塊(冷藏)
- 50 克 冰糖粉
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 香草精
- 30 克 杏仁粉
- 120 克 高筋麵粉
- 120 克 低筋麵粉
- 1 顆 蛋 (約55克)
杏仁奶油餡&白巧克力餡
- 40 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 35 克 冰糖粉
- 35 克 蛋
- 35 克 杏仁粉
- 5 克 玉米粉
- 100 克 白巧克力 ,剝小塊
- 檸檬皮屑 ,少許
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 7401.5 kJ / 1770.7 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 159 g
- Tuk
- 118.7 g
- Vláknina
- 3.4 g