嫩薑炒肉片

嫩薑炒肉片

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 5 克
  • 豬里肌肉 切片
    300 克
  • 嫩薑 切片
    150 克
  • 紅蘿蔔 切片
    20 克
  • 取蔥白部份,切段(約2公分)
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約2公分)
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.21 g
Kalorie 843 kJ / 201 kcal
Tuk 17.02 g
Vláknina 1.285 g
Sacharidy 3.71 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...