嫩薑炒肉片
TM5 TM6

嫩薑炒肉片

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 5 克 油
  • 300 克 豬里肌肉 ,切片
  • 150 克 嫩薑 ,切片
  • 20 克 紅蘿蔔 ,切片
  • 10 克 蔥 ,取蔥白部份,切段(約2公分)
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 香油

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
843 kJ / 201 kcal
Protein
8.21 g
Sacharidy
3.71 g
Tuk
17.02 g
Vláknina
1.285 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty