Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Schweinefleisch, ausgelöst, im Ganzen (Schopf oder Schulter)
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Barbecue-Sauce (siehe Tipp)
- 15 g Worcestershire-Sauce
-
250
g Apfelsaft
nebo 250 g Ananassaft - 250 g Rinderfond
- 25 g Apfelessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2220 kJ / 531 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reisfleisch
2h 20min
Chimichangas
45min
Pulled Chicken Curry Burger
2h 20min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 Std. 50 Min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 godz. 30 min
Knoblauchgrundstock
1h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40min
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1u. 40min