Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g Spinat, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Wasser
- 1 TL Speisestärke
- 200 g Schlagobers
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 - 500 g Tortelloni, frisch (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3611 kJ / 862 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 58 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Erdäpfelgratin
1h 15 min
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30 min
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
35 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
Tiroler Kasnock’n
1h
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30 min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
One Pot Penne in Tomaten-Amaranth-Sauce
30 min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50 min
Käsespätzle
45 min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1h