Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g Spinat, frisch
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Wasser
- 1 TL Speisestärke
- 200 g Schlagobers
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- 30 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 - 500 g Tortelloni, frisch (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3611 kJ / 862 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 58 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
One Pot Penne all`arrabbiata
30 Min
Schnittlauchsauce
10min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Käsespätzle
45min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Überbackene Makkaroni Bolognese
1h 20min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35min
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30 Min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1h
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 Min
Tiroler Kasnock’n
1h
One Pot Pasta Ratatouille
35min