Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Kalbfleisch (Schulter, Hals) oder Kalbsnuss
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 70 g Speckwürfel
- 10 g Öl
- 450 g Wasser
- 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l), zerbröselt
- 1 EL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 125 g Sauerrahm, etwas mehr zur Dekoration
- 2 EL Maisstärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1019 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 Min
Boef Stroganoff
50 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1 Std. 25 Min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min