Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Kalbfleisch (Schulter, Hals) oder Kalbsnuss
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 70 g Speckwürfel
- 10 g Öl
- 450 g Wasser
- 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l), zerbröselt
- 1 EL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 125 g Sauerrahm, etwas mehr zur Dekoration
- 2 EL Maisstärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1019 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1j
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1j
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 menit
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Boef Stroganoff
50 menit
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1j 25 menit
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40 min
Fiakergulasch
2h 15 min