
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Kalbfleisch (Schulter, Hals) oder Kalbsnuss
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 70 g Speckwürfel
- 10 g Öl
- 450 g Wasser
- 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l) zerbröselt
- 1 EL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 125 g Sauerrahm etwas mehr zur Dekoration
- 2 EL Maisstärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 314 kcal / 1314 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 1019 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbsrouladen mit Bohnenstampf
45min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Boef Stroganoff
50min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Rindsgulasch klassisch
3hod. 20min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min