Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 80 g Feinkristallzucker
- 10 g Vanillezucker
- 3 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 80 g Milch
- Rapsöl zum Einfetten
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1470 kJ / 351 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topfenschmarrn
50min
Grießkoch mit Orangenfilets
20 min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Apfel-Nuss-Muffins
45 min
Palatschinken
45 min
Germknödel
1h
Rhabarberkuchen
50min
Erdbeer-Eispops
7 godz.
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Haferflocken-Himbeer-Muffins
40 min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min