Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 80 g Feinkristallzucker
- 10 g Vanillezucker
- 3 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 80 g Milch
- Rapsöl zum Einfetten
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1470 kJ / 351 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Germknödel
1h
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50 Min
Pizzaschnecken
1h 30min
Bananennussbrot
1h 10min
Rahmdalken mit Erdbeeren
25min
Rhabarberkuchen
50 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Palatschinken
45min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 Min
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 Min
Grießkoch mit Orangenfilets
20 Min