Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sandmasse
- 200 g Haselnüsse, ganz
- 300 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Backpulver von Dr. Oetker
- 300 g Karotten, geschält, in Stücken
- 150 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Staubzucker
- 1 Päckchen Vanillezucker (8 g) von Dr. Oetker
- 1 Prise Salz
- 6 Eier (Größe M)
Zuckerguss und Deko
- 200 g Staubzucker
- 35 g Milch
- 12 Marzipankarotten (z. B. feine Marzipan Rübli von Dr. Oetker)
- 1 EL Pistazien, gehackt, von Dr. Oetker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1681 kJ / 402 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 154 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanillekipferl-Tiramisu im Glas
4 Std.
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Osterpinze
2 Std. 30 Min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Topfentorte mit Streusel
1h 55min
Blüten-Beeren-Torte
1 Std. 30 Min
Kokosbusserl
25h
Osternest aus Germteig
2 Std.
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Husarenkrapferl
1 Std.
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1 Std.