Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sandmasse
- 200 g Haselnüsse, ganz
- 300 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Backpulver von Dr. Oetker
- 300 g Karotten, geschält, in Stücken
- 150 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Staubzucker
- 1 Päckchen Vanillezucker (8 g) von Dr. Oetker
- 1 Prise Salz
- 6 Eier (Größe M)
Zuckerguss und Deko
- 200 g Staubzucker
- 35 g Milch
- 12 Marzipankarotten (z. B. feine Marzipan Rübli von Dr. Oetker)
- 1 EL Pistazien, gehackt, von Dr. Oetker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1681 kJ / 402 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 154 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linzerkipferl
1h 10min
Rumkugeln von Dr. Oetker
30 min
Lebkuchen mit Zuckerglasur
25 godz. 30 min
Osternest aus Germteig
2 godz.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Rumschnitten
50min
Fliegenpilz- und Schweinchen-Glücksmuffins
2 godz. 30 min
Kuchen mit Hase
1h 30min
Erdbeer-Puddingkuchen
1 godz.
Herzkuchen mit Schokomousse
5h
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min